Onze producten

Animatie technieken die Polanimation gebruikt zijn o.a. 2D (tekenfilm), stop-motion, cut-out en pixelation. Voor meer informatie over onze producten kunt u gerust contact met ons opnemen.

Uw boodschap duidelijk en helder communiceren?

Infographics

Een geweldig presentatiemiddel voor uw visie, producten en diensten. Infographics kunnen worden gebruikt voor wetenschappelijke of educatieve doeleinden, maar zeker ook voor beleidsterreinen.

Wij maken statische, interactieve en bewegende infographics. De basis voor een goede infographic is dat de informatie goed gestructureerd in beeld wordt gebracht. Samen met u analyseren we de informatie en structuren we deze. De vormgeving van een infographic wordt bepaald naar aanleiding van het product en uw wens.

 

Iets uit te leggen?

Explanimation

Een explanimation lijkt op een bewegende infographic. Het verschil zit erin dat bij een explanimation de informatie niet schematisch uitgelegd wordt, maar meer verhalend en met een persoonlijke vertelling.

Bij het maken van een explanimation kijken we samen met u wat de boodschap is, hoe we deze zo duidelijk mogelijk in beeld brengen en hoe deze het beste bij blijft de kijker.

Meer humor

Animatie & Cartoons

Al eens gedacht om een animatiefilmpje of een cartoon in uw presentatie of op uw website te gebruiken? Humor spreekt mensen aan en blijft hangen.

 

Reclame maken op het internet

Virals

Je reclame film op youtube of andere websites. Polanimation kan virals maken in verschillende technieken zoals stopmotion, pixelation,en 2d Animatie. Ook interactieve virals behoren tot de mogelijkheid.

 

Een beeld verteld meer dan 1000 woorden

Illustraties

Op zoek naar een passende illustratie bij uw artikel? Een eigen kleurplaat voor op uw bedrijf? Mooie illustratie in uw boek? PolanimationXL heeft meerdere schilder- tekentechnieken in huis om een passende illustratie voor u te maken, zowel traditioneel als digitaal.

 

Haal er meer uit

Audiovisuele Media

Door ons te kunnen verplaatsen in de opdrachtgeven en kijker maken we videoproducties die het juiste resultaat bereiken. Onze diensten zijn het maken van: Corporate video, montage, interactieve menu’s en leaders.

 

Voor jong en oud

Workshops

Weet jij hoeveel beeldjes je nodig heb voor 1 seconde animatiefilm? Volg een workshop en maak kennis met de wereld van animatie!

Neem contact met ons op om een gepast arrangement op maat te maken. Wij zijn niet aan locatie gebonden. Voor bedrijven zitten er lectors bij die gericht zijn op teambuilding, verhaalvertelling en technieken om te innoveren.

• Workshop Striptekenen: Leer de eerste beginselen van het striptekenen. Hoe ontwerp u een stripfiguur en hoe vertel u in het kort een verhaal.

• Workshop Pixelation: Laat zien maken van heel veel foto`s van heel maak je een bewegend. Meerwaarde teambuilding.

• Workshop Animatie: Ga aan de slag met de materialen die gegeven zijn en maak een korte animatie film van 30 seconden.